Firma TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL SRL a fost infiintata in anul 2008. Printre domeniile in care de desfasuram activitatea se numara executia instalatiilor sanitare, termice si electrice, lucrarile de amenajari interioare si exterioare, serviciile de mentenanta si curatenie.

Avem un portofoliu mare si foarte diversificat de clienti : societati comerciale, magazine, centre medicale, clinici private si de stat, cabinete medicale, clinici de nutritie, spitale, gradinite, firme de paza, asociatii de proprietari, persoane fizice, etc. pe care le puteti vizualiza accesand pagina portofoliu clienti.

Angajatii firmei noastre au fost selectati dupa criterii de competenta, profesionalism si seriozitate.
Personalul nostru este calificat si autorizat, avand experienta indelungata in domeniu si este compus din :
- electricieni autorizati ANRE
- instalatori
- agenti de curatenie
- zugravi si faiantari

Executam lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice, lucrari de amenajari interioare si exterioare si siguram servicii profesionale de mentenanta si curatenie pentru : cladiri de birouri, sedii administrative de firme, magazine, galerii comerciale, centre medicale si de tratament, clinici private sau de stat, spitale, cabinete medicale individuale, farmacii, banci, gradinite, scoli, crese, fundatii, ambasade, ansambluri rezidentiale, blocuri, institutii de stat, persoane fizice.Alte servicii:
eXTReMe Tracker
free counters
TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL S.R.L.

C.U.I.: 23974203
J40/9507/2008

Adresa sediu social:

str. Papiu Ilarian, nr. 6, bl. 42, sc. 3, et. 8, ap. 89, sector 3, Bucuresti

E-mail:

contact@servicii-mentenanta.ro

Telefon : 0727239652

Persoana de contact:

Cristian Capitanita
            Firma de mentenanta cladiri in Bucuresti, sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.
Servicii de intretinere tehnica pentru centre medicale, clinici private sau de stat, spitale, cabinete medicale, farmacii, cladiri de birouri, sedii de firme, magazine, banci, scoli, ambasade
2012-2015 Total Proiect Construct Instal SRL